Äta balsam?

2011-03-29 21:28:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ang toaletten , så har det gått bra! Efter att rörmockaren vart här ringde jag Eidar och dom skickade hit en städgubbe, som skrubbade badrummet rent med klorin. Så det slapp jag, och städaren kom jätte fort så vi var inte utan toalett så värst länge :) Det uppskattas verkligen . I samma veva så skurade jag hela lägenheten för att få bort alla äckelpäckelbakterier .

Idag tog jag och Linus en promenad till Överby :) Kikade lite, tog en fika med Emma & Oliwer . Lite kläder till Linus fick följa med hem . Jätte trevligt . Innan vi åkte hem gick jag in på ICA en snabbis och handlade lite . Sen var det hem och fixa middag och sen gick jag och William ut till lekplatsen en snabbis och grävde lite i sandlådan . Eller rättare sagt han grävde och jag tittade på =P

Sen när jag satt och nattade Linus .. Jörgen var ute och rökte så ser jag att William är i köket och ner spilld med nåt vitt . Antog att det va yoghurt så det fick vänta tills Jörgen kom in, men så började han skrika så, så jag fick ropa in Jörgen för att ta honom, och då har han hällt i sig mitt balsam . Ringde till Giftinformationen för att kolla. Men eftersom han kräktes efteråt så var det ingen fara. Skulle bara ge han lite vatten, sen kunde han få lite diarre . Men annars gick det bra med han .

 

 

Från H&M

 

 

Beställt tillhörande Zipjacka, men byxorna fanns inte i strl 62 i Webshoppen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback