BVC - Viktkontroll

2011-03-02 06:43:32 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon kära vänner :-) Kl 06 tyckte mina barn var en bra tid att stiga upp på. Vi har legat och myst alla tre i sängen en stund innan vi klev upp . Det gör vi alltid på morgonen när inte Jörgen är hemma, det finns ju lite mer plats då. Så William kommer alltid in och lägger sig på Jörgens kudde, medans jag och Linus ligger på min sida av sängen. Nu sitter vi och tittar på Playhouse Disney :)

Igår var vi ju som sagt på babysim =) Och Linus älskade det, han var som en sprallig liten fisk i vattnet, instruktören kom och lånade Linus hela tiden. Så han var nog omtyckt, han frågade tom om han fick behålla honom, men njaaaaa... Så kul ska vi inte ha det =P Jag vill allt behålla min lilla bäääse :) Efter en halvtimma i badet så började Linus bli hungrig, men jag är allt nöjd med det, man får ju ta det i Linus takt. Så vi gick upp och duschade och gjorde oss iordning o sen åkte vi hem, Linus va super trött och sov i 2 timmar!

Sen var det dags att hämta William på dagis . Och sen somnade båda pojkarna vid 18.30 igår. Skönt med lite egentid på kvällen får jag säga! Idag när William är på dagis ska vi gå på en grej i kyrkan "Vagga, gunga, gå" heter det. Vet inte riktigt va de är, men de är väl lite som Öppna förskolan kan jag tänka mig. Men kan inte stanna så länge, för 12.30 ska vi vara på BVC för att extra väga Linus, eftersom han inte hade gått upp så mkt sist vi va på bvc. Hoppas på att kurvan går uppåt igen nu, ist för att plana..

Nu vill William ha frukost, bäst att ordna det ! :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken fin blogg du har och väldigt läsvärd. Fina söner har du fått också! Är fd Trollhättebo men flyttade för några månader sedan lite söderut, till Lödöse.

"Vagga, gunga,gå" gick jag på med tösen. Tyvärr fick vi avbryta för hon var alldeles för vild för att vara med på det där, ville inte vara still en sekund :)

2011-03-02 @ 09:07:25
URL: http://mittlycekbo.blogg.se/
Postat av: Amelie

Ja verkligen. Men inatt peppar peppar har han faktiskt bara vaknat två gånger å ätit å somnat med en gång efteråt. lycka :P

2011-03-02 @ 10:18:49
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Liza, Love och Moas mamma!

Vart går ni på babysim?

2011-03-02 @ 23:10:56
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback