Fullspäckat!

2011-03-07 19:47:04 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Linus sov 3,5 timma i vagnen tidigare idag! Det behövde han, tro mig! Go o gla' var han när han vaknade, sken upp som den lilla solstråle han är . Käkade lite innan vi åkte och hämtade William på dagis, bestämde oss även för att ta med oss han o spela lite bowling. Linus var ändå såpass pigg o glad, + att det var så lite folk där. Han satt mest i bilstolen ändå och tittade på . William tyckte det var jätte skoj, och ropade hela tiden "Mamma titta jag vann" efter varje gång han fick ner en kägla. Innan vi åkte hem stannade vi på Swedbank och öppnade ett konto till Linus. William har en fond som vi sparar till, men vi tog ett vanligt sparkonto till Linus.

I förra veckan kom beslutet från Försäkringskassan :/ Och som sagt vi ska betala tillbaka en väääääldigt stor summa pengar, och eftersom vi tyvärr inte besitter dom pengarna så ringde jag och fick gjort en avbetalningsplan nu. Tråkigt men jag känner att det är ingen idé att överklaga beslutet, jag orkar inte det heller för den delen. Hur många får rätt mot försäkringskassan? Så varför skulle vi få det? Näää..

Idag på posten kom mitt körkortstillstånd . :) Tjooohooo!! Så fort vi gått handledarutbildningen så får jag köra bil med Jörgen. Läskigt? Japp!! Jag har aldrig kört bil i hela mitt liv. Så detta kommer bli en utmaning, får se om våran bil kommer vara totaldemolerad efter att jag kört ;P haha. Linus somnade för en liten stund sen, jag hoppas han kan sova ett par timmar nu, för jag vill se "En unge i minuten" som kommer på TV4 idag, helst utan en bebis klistrad på mig, även om det är väldigt mysigt, men eftersom han inte vill vara hos Jörgen utan bara gallskriker för att få komma till mig. Så jaa.. Så är läget iaf, lilla mammagrisen!


Kommentarer
Postat av: Amelie

Vi fick också ett beslut att betala tillbaka för vårat bostadsbidrag för 2009. :( Så jävla tråkigt men va tjänar det egentligen till att överklaga.. Det känns som precis som du säger att ingen får ju rätt mot dem ändå, och det blir ju bara massa extra arbete. :( Men tråkigt är det!

2011-03-07 @ 23:42:53
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback