Lite tid på tu man hand

2011-03-26 09:06:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morrn :) Sovit gott inatt även om William gick upp 05.30 imorse . Men då fick Jörgen så snällt gå upp ;P Synd om han som bara fått sova 4 timmar. Nu vet han hur jag har det varje natt, men jag klagar inte. Hellre 4 timmar än ingen sömn alls, för det har ju hänt det med. Linus har sovit bra iaf. Han vaknade vid 07 imorse, och sen låg vi kvar i sängen en stund och busade :) Han är så himla sprallig nu så det finns inte. Benen går i ett och han är inte still en minut ;P Lillisen!!

Jag somnade som en stock igår . Jag var sååå trött efter våran dag på Överby. Åt lunch på Överby, och sen kikade lite. Men inte så lätt då jag hade Linus i babyskyddet, samt att jag ska hålla koll på William, som springer vind för våg. Det är lättare att gå o kika om man hade haft vagnen med sig. Men kanske åker ner en snabbis nu på förmiddagen och kikar . När vi kom hem åt vi våfflor, och sen somnade både Linus & William. Jobbigt att springa på Överby med mammsen!

Så när barnen somnat, plockade jag upp här hemma, satte igång en diskmaskin, och slängde i en maskin tvätt. Sen när jag gick ner för att hämta tvätten, hade dom brytit strömmen i tvättstugan och då får man inte upp maskinen, och det ska inte brytas förän kl 20. Kl var bara 19.30 :/ Så fick ringa nån gubbe som kom och fixade det, och då var tvätten pisseblöt :/ Jobbigt! men men .

Idag ska vi vara lite barnlediga . Det händer ju inte så ofta i vårat fall . Inte ofta vi lämnar bort barnen för att göra nåt bara vi! Men idag ska vi åka och sova på hotel, äta middag och ha det gott . Och innan vi åker hem imorn ska vi testa på deras SPA :) Ska bli underbart, men det kommer ändå bli jobbigt att vara utan barnen, även om det är påfrestande ibland och dom får mig att vilja slita mitt hår så vill jag vara med dom hela tiden, utan dom känner jag mig inte hel, dom är ju mitt allt! Vore konstigt om jag inte kände så. Men samtidigt ska det bli skönt för mig & Jörgen att kunna ägna tid till varandra, det blir ju inte så mkt av den varan när man har 2 barn, för på kvällarna är jag så himla trött efter att ha hållt igång en hel dag . Men det ska bli mysigt det här, och speciellt hotellfrukosten imorgon :)

 

Våran lilla familj, ca 1 år innan Linus flyttade in i min mage! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback