Lördag - 110305

2011-03-05 08:33:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Morrn! :) Linus har sovit oroligt igen, han hostar ju IGEN, när ska eländet ta slut? Det går aldrig riktigt över :/ Tur han äter och är pigg för övrigt, men han har svårt att komma till ro :( Hoppas det går över snart, jobbigt för han med denna hostan, speciellt när han somnar jätte gott och sen vaknar han för att han hostar så :/ Mammas lille bebis. Med William är det bättre, han har också lite hosta och är tät i näsan, men han är piggelin som vanligt. Han väckte oss vid 05.30 idag. Jörgen försökte få han o ligga brevid oss, gick väl bra en liten stund, men sen skulle han upp och studsa.

Så då var det lika bra att kliva upp .. William har precis ätit frukost, Linus ligger i babygymmet och jag sitter här, tänkte kolla om de fanns nån tvättid idag om jag orkar. Berget växer där inne, men jag är inte alls sugen på att tvätta och vika o ha mig.. Blääääää!! Men vi får se, är ju rätt skönt att ha rena kläder att ta på sig :-)

Solen skiner och det är underbart ute :-) Kanske borde ta sig en proemenad sen när Jörgen har vaknat, men nu börjar min mage kurra så jag ska nog ta mig lite frukost. Jag är alltid den som äter sist i den här familjen, eftersom jag inte kan äta med en gång när jag vaknat.



Denna fick William av mig i onsdags :)

Kommentarer
Postat av: Emmy- Mamma till två små grabbar <3



Oj den coola mjukisstolen måste han va nöjd med :)



Hosta är ett jävla elände. Jack har haft hosta sedan December då han var megaförkyld, hostar BARA på nätterna och på morgonen. SUCK.

2011-03-05 @ 12:23:01
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Hannah

Hoppas lille Linus kryar på sig snart så han får sova i lugn och ro. Jobbigt för de små när de blir sjuka/förkylda. Härligt att gå upp 5.30 :))) Eller inte.. Här somnade vi vid 4.30 efter att försökt med allt om och om igen sedan många timmar tillbaka. Vi har provat magdropparna, men de verkar inte hjälpa alls. Detta har ju börjat nu i dagarna. Innan sov hon massor och hade bara lite knip i magen.



Här växer tvättberget oxå, mååååste tvätta jag med!:) Vilken härlig fåtölj William fått!!

2011-03-05 @ 16:18:40
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/
Postat av: Hannah

Han är verkligen morgonpigg din lille fining!! Förstår att det blir mycket på kvällen sen då. Svårt att ändra sådana rutiner på de små oxå. Jag ammar helt och har inga planer på att sluta med det. Och mjölk känns det som jag har gott om, så hungrig är hon nog inte heller. Vi ska väga henne i veckan och se hur mycket hon gått upp, så det verkligen inte har med det att göra. Man blir ju orolig för allt! Jo jag har oxå hört att det är vanligare bland flaskbarn. Hoppas ni får en jätte mysig lördag! Kram!

2011-03-05 @ 16:54:11
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback