Lördag - 110319

2011-03-19 07:48:44 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon kära vänner! :) Igår var hela familjen på Överby en sväng, skulle leta efter en ny mössa till Linus, då sömmen på hans nuvarande trycker in så i hans bakhuvud, och det kan ju inte vara direkt skönt, det fick bli en Labanmössa som han var super söt i :) Sen fick Linus en pyjamas och William valde en t-shirt i affären :) Lite snabb shopping sådär =P Sen släppte Jörgen av oss hos Emilia :) Så barnen kunde leka, och vi dricka kaffe .

När vi kom hem från dom var det dags att sätta igång med matlagningen, både min & Williams mage kurrade! Så jag satte han i soffan och ställde mig i köket och fixade ihop en middag till oss. Lagom till Let's Dance började kom Emilia hit och höll mig sällskap :) Jätte trevligt! Skönt att slippa sitta ensam för en gångs skull . Tur man har såna goa vänner ! :)

Nu har vi gått upp för en liten stund sen . William vaknade vid halv 7, men var inne och lekte på sitt rum, jag steg upp strax efter 7. Och Linus vaknade för ca 5 min av att han hade bajsat. Idag är tanken att vi ska på kalas, barnens kusin har fyllt år. Men Linus hade lite feber igår eftermiddag så jag får avvakta o se så han inte får tillbaka den. Skit skum feber, som bara kommer o går. Men vi får se hur det artar sig under dagen!

 

- William äter sin mat, precis som sin pappa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback