Måndag - 110314

2011-03-14 12:39:44 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God förmiddag! :-) Vilken slappdag vi hade igår, gjorde inte ett skit, och fyfan va gott det var. När Linus sov middag så låg jag HELT SJÄLV i soffan och glodde på TV, w o n d e r f u l !! Ni anar inte! Så igår släppte jag på varenda måste! Spelade Bingolotto på kvällen och åt pizza hela familjen! Vann gjorde jag inte heller - jävla skitspel! Men, så kan det var. Linus somnade runt 20-tiden men vaknade en timma senare, vid 22 va jag dödstrött så jag gick o la mig, så Jörgen fick natta Linus sen, det gick ju bra =) Hihi. Vid 7 klev vi upp imorse hyfsat pigga :)

Skulle egentligen till BVC idag. Men dom ringde imorse och meddelade att våran sköterska Vabbade. :/ Lite tråkigt, hade sett framemot o se vad han vägde, men vi får nog snart komma dit, då han ska vaccineras. Så efter att Jörgen lämnat William på dagis åkte vi ner och handlade lite, så jag kan ta med mig lite fika imorn på föräldrafikan. Sen åkte vi ner till stan för och få Rockys klor klippta, dom var väääldigt långa nu. Men, efter att hon klippt baktassarna tyckte inte han det var kul längre, och försökte bita henne, då fick vi sätta på en munkorg.

Nu har jag precis bakat en sats med Muffins . Som jag ska ta med till Neo imorn, det blir det o frallor. =) Hoppas det ska smaka för mammorna :) Linus ligger och sover i vagnen, och om en stund är det dags att hämta William på dagis, får se vad vi hittar på sen. Ska iaf tvätta kl 16. William brukar vara väldigt trött på måndagar så det blir nog lugna puckar! :)


Kommentarer
Postat av: Amelie

Skulle behöva munkorg på Mongo me när de e kloklippning... Men det är ju lite svårare å få på honom en sån :P



Va tyckte Rocky om den?

2011-03-15 @ 11:48:02
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback