Onsdag - 110323

2011-03-23 10:51:48 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn =) Sovit gott har vi gjort inatt . Ja, jag minns inte hur många ggr jag har ammat iaf ;P Men tror inte det var så jätte mkt eftersom jag hade rätt fulla tuttisar imorse när jag vaknade. Sen tog Jörgen Linus så jag fick ligga kvar och dra mig en stund, hääääärligt! :) Vart uppe ca en timma nu, och fick då gå ner och hämta tvätten som jag glömde i tvättstugan igår, och jag som sa till mig själv igår att inte glömma det :/ Blir väl säkert nån skit från henne brevid nu, men aja..

Idag ska prästen komma hit på dopsamtal . Helt onödigt enligt mig, då jag inte direkt bryr mig om vilka psalmer som sjungs så sätt. Men men, han kanske vill veta vilka faddrar och sånt vi ska ha. Det ger sig . :) Sen har Sofia bjudit bort oss på kaffe så vi går nog dit en sväng i eftermiddag. Så får William busa av sig lite energi .

Har precis dragit ett varv med dammsugaren och nu äter jag en smörgås, sen frukost! Nä, nu börjar bebisen brevid mig kinka, så det är bäst att jag tar honom :)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Med Philip så brydde jag mig inte så mkt utan det var mest prästen som valde åt oss men det har jag ångrat såååå i efterhand. Nu på Alice dop hade vi verkligen engagerat oss och valt jätte fina psalmer och även en vanlig sång och läste varsin dikt till Alice också, knappt ett öga var torrt när vi var klara inklusive mina..... <3



Finns en hemsida som heter typ dop.nu eller dopet.nu eller nått sånt där man kan få massor med förslag på psalmer och andra låtar som passar bra just till dop.

2011-03-23 @ 11:43:32
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback