Polisanmälan

2011-03-03 21:08:48 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå Hej!
Haft fullt upp idag, imorse gick jag o barnen på en liten kort promenad så Linus somnade, och fick sen sova vidare i vagnen på balkongen, frisk luft är bästa sovmedicinen för honom. Medans han sov och William tittade på TV, passade jag på att ta en dusch, snabba ryck as always, man vet ju aldrig när han vaknar så då gäller det att snabba sig. Vid 10 gick vi för att möta Sofia & barnen och ta oss en tur till Öppna Förskolan :) Barnen lekte så fint, och hade jätte kul! Även om det är i kyrkan, så är det inte en massa kristet tjaffs, har vart lite skeptisk mot det innan, men de är nära och William får leka av sig - vilket passar mig utmärkt.

Efter ÖF mötte vi upp Tina & Nellie , och Sofia & barnen följde med hem till oss för William ville leka med Seth. Dom röjde gärnet. Och vi mammor satt i köket, drack kaffe och tjötade skit. Sen var det bara att sätta igång med middagen innan Angelica kom på besök. Passade även på att ringa Polisen och göra en polisanmälan om olaga hot. Polisen som jag pratade med trodde knappt att det var sant när jag berättade om vad det stog, och tog hotet väldigt allvarligt. Vilket känns skönt, han skulle skicka vidare ärendet till en utredare som skulle kontakta mig.

Han sa även att om jag skulle känna mig förföljd/iakttagen eller om det skulle stå nån främmande människa o banka på min dörr, så tyckte han att jag skulle larma 112. Det känns otroligt skönt att dom tar det på allvar, men även väldigt väldigt otäckt att nån uttalat ett sånt hot mot mina barn, man vet ju aldrig vad det är för slags psykopat?! Och hur rädd bör man vara? Otrevligt är det iaf .

Nu ska jag äta lite choklad och B&J som min man var snäll och köpte till mig!

 


Kommentarer
Postat av: Liza, Love och Moas mamma!

Lilleskrutten va söt han är! :)

2011-03-03 @ 22:05:14
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Marika

då ses vi kanske där nån gång, vi brukar ju gå dit :)

2011-03-04 @ 08:17:13
Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och Lexus

Tyvärr har jag också fått men på bloggen! Någon skrev att den personen skulle sjuta Josefin och grejer! Jag polisanmälde de också men tyvärr las de ner :/

2011-03-04 @ 11:44:20
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback