Söndag - 110320

2011-03-20 08:00:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Barnen tar upp så mkt av min tid nu så det är inte mycket tid man hinner ägna åt datorn! ;P Igår var vi iaf på kalas för barnens kusin Jonathan, vi åt kakor, drack saft, åt lite tårta och hade det bra! Linus var nöjd o belåten hela kalaset. Spanade in alla som åt, och va lite purken för att inte han fick smaka, men på sitt 1-års kalas ska han få en egen liten tårta, innan dess vill jag inte att han äter sånt. Han har ju inte behovet av det heller.

När vi kom hem var det lagom till läggdags, se till att William fick nåt i magen och sen göra han iordning för natten så däckade han i soffan. Linus somnade i min famn, med tuttisen i munnen. Sen la jag mig i soffan och kollade på Körslaget :) Sen hände det inte så mkt mer . Gick väl o la mig strax efter 23 . Och Linus vaknade vid 03.

Gick upp vid halv åtta idag . Och ska strax utfodra mina barn, William vill nog ha frukost och Linus ska få lite gröt, det går på rutin nu, alltid när William äter frukost så får Linus lite gröt, det är olika hur mkt han äter, men oftast en halv smakportion. Får väl se när han orkar klämma i sig en hel portion. Man får ju följa hans signaler. Han är ju ändå så liiiiten lillskruttas - som förövrigt är 5 månader idag!! :)

 

Jörgens syster klippte William igår! :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis till den stora pojken;)Gud va tiden går fort nu...

2011-03-20 @ 08:38:42
URL: http://mammajennylindberg.blogg.se/
Postat av: Sandra Dahlqvist

Vad stilig William blev :)

2011-03-20 @ 11:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback