Äntligen Fredag

2011-05-20 06:45:54 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon! :) Sitter här med mitt morgonte :-) William tittar på Nick Jr & Linus springer runt i gåstolen :) Gårdagen var väldigt lugn, vi var över hos Sara en sväng och lekte, men Wiliams öron hade nog slutat fungera igår för han lyssnade inte ett skit på mig, idag verkar han väl inte lyssna bättre heller. Det är väldigt svårt att låta lillebror vara, ska helst pilla på han hela tiden, roligast tycker William är att ta alla lillebrrosans leksaker så han inte får ha något. :/

Det var så skönt när båda barnen somnade igår och man kunde få slappna av. Dock sover Linus ganska oroligt nu, vaknar lite titt som tätt och är ledsen. Som om han drömmer nåt hemskt, igår skrek han i riktig panik :/ Fisplutten ♥ . Men inatt har han sovit gott iaf :) Vid halv 6 gjorde barnen morgon . Och nu sitter vi här ;)

Idag ska William åka till sin faster :) Hon ville passa honom, så visst får hon det :-) Det va nog nåt dom skulle göra, här hemma i helgen blir det inte många puckar, Jörgen ska jobba. Men på söndag ska vi ha lite egentid och då ska vi åka till Göteborg och gå på den nya Pirates-filmen! Har ju sett alla andra på bio & då måste jag ju se denna med . Snart dags att besöka tvättstugan med så vi har lite rena kläder i helgen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback