Fullt ös

2011-05-11 20:43:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


What a day .. Tror ni jag har fått nåt vettigt gjort idag? Nopp! Den sista tvätten som jag behövde vika, ligger fortfarande kvar där jag la den igår.. Men kanske, men bara kanske så hinner jag de imorgon, tveksamt då båda barnen är hemma imorn, och jag busar hellre med dom än viker tvätt :P Om jag ska vara helt ärlig. Efter dagis knallade vi hem till Anna för lite tjöt . William hoppade stutsmatta och lekte med hennes stora pojk & Harry :) Vi andra babblade på en massa skit, som det brukar vara ^^ Höhöhö.

Runt 17-tiden knallade vi hemåt, och kom hem precis innan regnskuren och åskan kom, Vadå tajming? Ja vi hade tur iaf, Linus var jätte trött och somnade med en gång efter han ätit välling och William somnade inte långt därefter. Och sen dess har jag inte gjort så jätte mkt, plockat i diskmaskinen och plockat undan lite här hemma. Nu sitter jag i soffan, bloggar & tittar på "Arga Snickaren" . Och inväntar den spännande fortsättningen på Grey's Anatomy . :)

Imorgon har vi tänkt att gå till Öppna Förskolan i kyrkan. Så William får leka lite. Och imorn är det även Nicolinas födelsedag så hon ska få en liten paket från oss då :) Nej, inta soffläge!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback