Linus är lite dålig :/

2011-05-08 21:58:41 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Fullt upp! Jörgen var iväg igår kväll, arbetsskadad som han är så åkte han till sitt jobb där han jobbar som vakt och kollade läget :P Han är knäpp den, haha! Så imorse när barnen gjorde morgon vid 05.30 var det bara att gå upp, fast det var bara William som vaknade då, så jag gick upp och satte på en film till honom o la mig i sängen en halvtimma till då Linus vaknade och ville gå upp, och i samma veva hade William lessnat på filmen och ville prata med sin lillebror istället.

Idag har vi varit och tittat på  "Det stora sångkalaset" . William tyckte det va kul, även om det inte va nån låt han kände igen så, men dom är ju ganska roliga dom där. Små barn i vuxna kroppar skulle man väl kunna säga. Deras namn säger väl allt, Redige Ragnar, Blommige Bengt & Rutkerstin! Haha. Men att sitta i stekande sol är väl kanske inte det bästa med barn. :/ Så efter en stund gick vi till lekplatsen istället och busade lite, när vi väl kom hem så la jag mig i sängen med en sprängande huvudvärk =/ Har fof lite ont, men det är inte lika intensivt som förut . =)

Ikväll har vi grillat. Smasken! Jörgens föräldrar var även här och hans lillasyster, med sig hade dom sin lilla labrador valp, jätte söt, men ganska så blyg. Sen hade vi två jätte trötta barn här hemma, William deckade med en gång, och även Linus dock har han vaknat ett par ggr av hostattacker, hostat så han spytt. Men hoppas han får sova lite inatt med, även vi. Har iaf satt upp sängen i högläge nu, finns ju inte så mkt man kan göra, hade jag kunnat så hade jag tatt över hans hosta, men tyvärr så kan jag ju inte det. Man vill ju aldrig se sina barn dåliga och vi har haft tillräckligt med sjukdomar tycker jag.



Kommentarer
Postat av: Ida

Usch, det är aldrig kul när dom små är hostiga! Något som fungerade bra för oss när Noa var hostig var att stänga in sig på badrummet och dra på kranarna på varmaste vattnet. Det blir som en ångbastu där inne som öppnar upp luftvägarna och hostan lättar. Vi fick tipset från barnmottagningen och det fungerade för en stund i allafall. Ha det bra! :)

2011-05-09 @ 10:59:56
URL: http://idasegenlillavarld.blogspot.com/
Postat av: Therese- Mamma till 2 underbara huliganer

Jo, allt har ju sin tjusning. Älskar ju alla dessa sköna kommentarer och förklaringar som ploppar upp när man minst anar det. Sedan kommer "mamma glöm det" men en attityd som mer liknar en liten tonåring, men de säger väl att detta är mini tonåren :/

2011-05-09 @ 14:48:44
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Linda

HAHAHAHA men va f*n , hon på bilden där är ju min gamla fritidsledare på fritidsgården ju! :O :)



hoppas Linus blir bättre, inte kul med hosta!

ha det så bra allihopa :)

2011-05-10 @ 15:06:56
URL: http://melly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback