Måndag - 110523

2011-05-23 21:42:32 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Sega måndagkväll :/ Idag har iaf William vart på dagis, och en kvinna från Trygg Hansa var här. Hon gick igenom allt, så vi skickade in en ansökan om barnförsäkring på Linus, sen får man ju se om vi får de beviljat eller ej, men kan ju hoppas! Annars har vi haft en lugn dag, jag har passat på att tvätta som alltid.. Evigt göra, jösses! Men men, så är det .

Efter middagen gick vi ut till lekplatsen en liten stund innan det var dags att gå in och påbörja nattningen, Linus somnar alltid jätte lätt på kvällen, aldrig några problem. Det är bara på med pyjamas och sen välling så sover han :) Skönt att det funkar så bra får jag lov och säga. William brukar protestera lite mera och vill väl inte riktigt lägga sig alla ggr, oftast så somnar han faktiskt i soffan och sen flyttar jag in honom. Idag somnade han i våran säng, och där får han sova inatt, slipper jag dessutom sova ensam :P Haha! ;)

Imorgon är det föräldrafika här hemma på förmiddagen! Ska bli jätte trevligt att träffa alla :) Sen kommer Anticimex hit och ska utrota getingboet vi har på balkongen, så sjukt jobbigt att veta att vi har ett bo där, då jag har riktig panik när det kommer till getingar, jag är så rädd att jag nästintill svimmar :/ Hoppas dom kan bomma igen där, eller vad dom nu kommer göra. Nej, om man skulle borsta tänderna och göra sig klar för sängen, och krypa ner brevid min prins ♥

 

 


Kommentarer
Postat av: carro

vilken otroligt fin bild den sista av dom var! Visst är det tacksamt med lätta läggningar? Min son är typ likadan, på med pyjamas, ge honom mat och sen ner i sängen och oftast sover han inom tio minuter. :)

2011-05-24 @ 08:48:31
URL: http://lifeisjust.blogg.se/
Postat av: jessica

Edwin sken upp som en sol när han såg kortet på william...

2011-05-24 @ 09:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback