Alla helgons Afton

2011-11-05 21:34:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Haft en mysdag med familjen . ♥
Igår blev inte våra planer helt som dom skulle, Linus fick feber under eftermiddagen. Låg i stort sett på 39 grader hela tiden. Så vi sköt på våra planer & hade hemmamys bara familjen ist . Natten va ändå OK, även om Linus vaknade flera ggr av sin dumma hosta . Strax efter 7 gick hela familjen upp idag! :) William hade tydligen kommit in o lagt sig hos oss inatt, hade inte ens märkt att han låg där =P

Idag har lillprinsen iaf varit feberfri :) Så vi har tagit oss ut lite granna, var först nere på Coop och handlade lite, sen fick det bli middag på Sibylla & sen ett besök hos barnens farmor & farfar. Sen blev Jörgen inringd på jobb, så han åkte för en liten stund sen. Så nu sitter jag här ensam, hela lägenheten är upplyst av ljus, ljus som jag tänt för min pappa ♥ och för Rocky ♥ Två st som jag saknar oerhört mycket .

Två individer som hade/har en väldigt speciell plats i mitt inre. Som finns djupt där inne, som jag aldrig kommer glömma. I mitt minne, i mitt hjärta, har jag er i tryggt förvar. Den biten kan ingen ta ifrån mig. NÅGONSIN. Den biten tar jag med mig ner i min egen grav en dag. Men det faktum att just den biten gör ont, det går inte att komma undan. Saknaden efter pappa den försvinner aldrig, men hur skulle den? Han va ju mitt allt ♥ Och att barnen aldrig får träffa sin morfar det gör jävligt ont.

Imorgon ska vi åka till Borås och besöka pappas grav ♥


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag känner likadant, om det du skriver om din pappa <3 Gråter ofta :,(

KRAM

2011-11-07 @ 22:09:36
URL: http://jojossmultronstalle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback