Kaos, Kaos, KAOS!

2011-11-10 22:21:12 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Blääääää för idag. Och blääää för trots! Tycker inte alls att trotsåldern är så värst rolig.
De mesta som kommer ur Williams mun nu är, "du är duuuum mamma, du är en bajskorv, får inte jag göra så, då älskar inte jag dig" Ja ungefär så går jargongen här hemma. Lovely, NOT! Men han har allt sina ljusa stunder också, även om det är väldigt stopp i öronen just nu.

Idag har vi inte gjort många knop. Förmiddagen spenderades i soffan tittandes på film :) Mysigt. Linus passade på att sova middag i 1,5 timma idag. Och då passade jag på att vila på soffan . Gottigt. Efter middagen idag gick vi över till Sara för lite lek och bus .

Sen slängde jag ungarna i säng efter en kaos artad dag och bara njuter av att det är tyst ;) Imorn är det dags igen. Fullt ös medvetlös med andra ord ^^ . Längtar så tills nästa fredag då blir det först en härlig middag på stan med underbara vänner ♥ Och sen bio - Twilight - Breaking Dawn Part 1 :) Som jag längtat! Sist gång låg Linus i magen :) Så ja, det ska bli underbart skojj. Pojkarna får stanna hemma med sin pappa och mysa! :)


Kommentarer
Postat av: TÄVLING PÅGÅR - Mamma Till Vincent&Linus

åh ja känner igen de där! igår hade vincent nån bråk dag han skulle kasta leksaker på mig slåss å gud vet vad! älskar såna dagar ;)

2011-11-11 @ 08:30:21
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Gelica

Tore är precis likadan just nu. Bråkar hela tiden och skall bestämma.

Vissa dagar har jag lust att bara gömma mig.

2011-11-11 @ 17:18:25
URL: http://gelicas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback