Om en månad ..

2011-11-24 08:44:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


.. är de julafton :)
Och jag har inte en enda julklapp klar! :/ Känns ju lite sådär kan jag lova. MEN tur för mig att jag ska till Ullared imorn då ! Så jag kan få köpt på de ena och de andra :) Men jag har noll koll på VAD jag ska köpa. Så jäkla svårt, barnen har ju de mesta i både leksaks & klädväg. William vill väl ha lite mer från Cars kanske, men bortsett från det så vet jag inte. Men jag får fundera nog ikväll .

Inatt vaknade William av en rejäl febertopp, vinglade änna till toaletten för att kissa. Och kände att han va glödhet igen, så han fick lite alvedon och sen somnade han om igen. Just nu är han feberfri men vi får se om den stiger under dagen, är iaf glad att alvedonen tar ner febern. Men nu är han som vanligt (Bråkig & trotsig) och lyssnar inte skvatt på mig, ungefär som det ska vara med andra ord. Igår va han rätt ynklig.

Linus har nog också kommit in i nån lite trotsperiod . Nu kan man ju inte alls jämföra ettårstrots med fyraårstrots. Men här har vi en liten kille med en vilja av stål, blir de inte som han vill då skriker han och klämmer fram en o annan krokodil tår samt lägger sig ner och dunkar huvudet i golvet. Pillerpelle kan man lugnt säga att han är, man är där och säger jajja hela tiden och hyttar med fingrat, då gapar han tillbaka på mig och hyttar med sitt finger ;)

Hans favorit ställe är ju i skåpet där soporna står. Att kasta in skor eller diverse leksaker är de roligaste han vet. Nu sitter det ett skohorn för tills jag kommit iväg och kan köpa barnspärrar. Och ja, skorna! Dom är väldigt roliga. Helst leka med ALLA skor i vardagsrummet. Skruttongar ♥

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback