Onsdag - 111123

2011-11-23 12:21:02 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå där! :)
Igår hade jag William hemma från dagis . För att han lekte med en kompis på måndagkvällen och sen hade hon börjat spy på natten, så för att vi inte skulle starta nåt på dagis så hade jag han hemma i förebyggande syfte. Men vi klarade oss så han fick gå idag istället. Dock hade dom skickat hem ett barn igår med diarré , så vi får se om vi drabbas nu eller om vi klarar oss återigen. =) Men får han de så får han det, inte så mkt att göra åt. Känns som jag inte kan hålla på att vara supernojjig heller.

Igår var jag iaf en sväng på Vårdcentralen och tog blodprov. Gick ganska smärtfritt :) Dock är jag helt blå i armvecket nu ^^ . Så nu är de bara att vänta på provresultatet. Sen gick vi hem till Elina för lite bus & lek =) Stannade där tills Jörgen kom och hämtade oss. Lite bus och lek fortsatte hemma innan det va det dags för sängen för mina små troll .

Idag är William på dagis. Tyvärr får jag lov och säga, För jag fick precis reda på att dom skickat hem 4 magsjuka barn :/ Känner att min ullaredsresa som jag ska göra på fredag skjuts längre bort. Men vi får se om vi drabbas . *Peppar peppar ta i trä* Hoppas inte!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: nalle333

Åh va fina kort på lilleman :)

2011-11-23 @ 15:31:58
URL: http://www.nalle333.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback