Söndag - 111120

2011-11-20 07:55:32 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon! :)
Hade en alldeles underbar kväll i fredags. Middagen var alldeles ljuvlig, oxfilé på planka tillsammans med beasås & pepparsås. Jag kan lova att jag åt, kände mig som om jag vore höggravid efteråt ;) haha! Antar att det är ett gott teckan xD . Det va hursomhelst jätte trevligt och jag fick många goa skratt. Filmen var helt underbar! Bästa hittils måste jag säga, det hände såååå mycket i denna. Och nu längtar jag efter sista delen med både lite sorg & glädje. :) Blev lite kär igen i Edward Cullen ♥

Igår slappade vi hela dagen typ . Gick o la mig o sov 2 timmar på dan, för när Jörgen kom upp va jag som en vandrande zombie, hade kunnat somna sittandes om det var så. Men är så himla jobbigt när man inte kan somna på kvällarna :/ Somnar typ runt 03-04 och sen upp kl 6  med barnen. Man är inte så fräck då kan jag lova. Va så trött, så det riktigt snurrade i skallen på mig. Så dom två timmarna gjorde gott.

Jörgens föräldrar var på Ullared igår, så vi åkte hem till dom för att ta ut deras hund på promenad. Blev en långis och trötta ut henne totalt. William va livrädd för henne, fattar inte varför han är så rädd för henne när vi haft egen hund . =/ Känns tråkigt om han ska utveckla en rädsla för hundar. Eller så är de för att hon är väldigt sprallig av sig, för lugna hundar har han inte så mkt rädsla för . Kvällen avslutade vi med att se den senaste X-men filmen hemma i soffan & ätandes lite gottigott! =)

Idag får vi besök av mamma/mormor & min gudmor Berit .
Annars blir det ganska lugnt. Ska grejja lite hemma och så . Idag är Linus 13 månader . Min lilla lillskrutt, va fort tiden går egentligen. Och om bara en vecka är det första advent . ♥ DÅ ska det pyntas & bakas!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Maten lät väldigt god =)

Gott att höra att filmen var bra, många som sagt att den är kass och även i tidnigarna har den ej fått bra respons =/ då ser jag fram lite mer mot den hihi

2011-11-20 @ 11:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback