Ännu en säsongspremiär!

2011-10-05 22:17:49 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja idag har min absoluta favorit serie premiär - Greys Anatomy . :) Åh va jag älskar den serien! Måste nog beställa hem alla säsonger så man har nåt att titta på när man har tråkigt . Finns ju ett par st att beställa om man säger så :) hihi! Dagen idag då? Jörgen lämnade William på dagis imorse och jag låg i sängen och hade ont i magen, visade sig att det visst va dags för lingonvecka :/ Mindre kul om jag får säga det själv.. Skitkropp! Den gör inte riktigt som jag vill ;) Men man får väl gilla läget antar jag .

Var nere i stan en sväng med Lina & Melanie :) Linus va hemma med sin pappa och busade. När jag kom hem igen va det dags att hämta William på dagis, och sen dags för Jörgen att åka till jobbet. Under den tiden försökte jag sysselsätta mina barn med en mensvärk från helvetet, sprängande huvudvärk. Det gick hyfsat, dom lekte bra tillsammans stundvis och då kunde jag vila mitt lilla huvud på soffan. Efter lite kaffe försvann iaf huvudvärken :)

Sen dess har jag kollat på Sanning & Konsekvens som idag handlade om myten att man i slutskedet av en graviditet kan känna minskade fosterrörelser. Vilket är helt FEL !! Barnen ska röra sig precis lika mycket i slutet av graviditeten, och känner man minskade rörelser ska man kontakta förlossningen med en gång för att få komma in för en kontroll så att allt står rätt till med den lilla bebisen. Det hände oss, när vi väntade Linus. Han rörde sig jätte dåligt i typ 1,5v. Runt v.36-37 . Jag var inne var och varannan dag då och kollade så allt var bra med honom, tack o lov så va de det, ja ända tills slutet på v37 då flödet blev sämre och sämre.. Men allt gick ju bra med våran skruttas. Men sen finns de dom föräldrarna det inte gick så bra för . ♥

Nu står Jörgen i köket och bakar bullar, smells goooood! :)
Ska bli nam nam med en liten kvällsbulle innan läggdags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback