Back to basics

2011-10-24 21:53:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå där!
Fullt ös har det vart här. I lördags hade vi som sagt kalas. En minst sagt kaotisk dag. Allt gick fel, jag var hyperstressad vilket resulterade i ett dåligt humör. Minsta lilla motgång gjorde allt 1000ggr värre, tårtan höll på att bli helt fucked up. Ja kaos är bara förnamnet. Men kalaset blev bra, Linus fick jätte fina paket och det fikades med kakor och sen tårta. Passade även på att klippa William när Jessica va här. Tjusigt värre ;) När alla åkt hem, var det dags för våra skruttisar att göra sig iordning för kvällen, William fick lite lördagsgodis och mysa i soffan. Sen åkte Jörgen och hämtade pizza, som vi syndade med xD . Avslutade lördagskvällen med att titta på sista filmen i Harry Potter serien. =/ Tråkigt att det är slut, för jag gillade verkligen dom filmerna . Men allt har ju ett slut tyvärr.

Söndagen gjorde vi minsta lilla.. Umgicks med Sara & hennes familj . Och barnen retade gallfeber på varandra . Dom är så roliga för när dom inte är  med varandra så saknar dom varann, men så fort dom är tillsammans så bråkar dom bara ;) Jörgen va iväg på möte på Stenungsbaden, så jag va ensam med kiddosarna - som vanligt ;)

Idag måndag har det vart lugnt. Jag somnade typ 3 timmar på soffan i förmiddags :P Oops.. Busat med Linus, vikt tvätt, efter middagen fick vi kaffebesök av Lina & Melanie. Sen har det inte hänt så värst mycket. Imorgon är det iaf handling på schemat & telefon tid med farbror doktor för min del . Hoppas vi kan komma överens vad som ska komma härnäst ;) Ser iaf fram emot samtalet .

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Kristin (Agnes mamma)

Vet hur det där är... På Agnes kalas i lördags var det total kaos. Och inget gick särsklilt bra. Det va inte direkt det där myspyset... :-/ Men men, bättre lycka nästa gång :-)

2011-10-25 @ 07:51:53
URL: http://ekens.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

Ja men visst och detsamma... både William och Linus har ju blivit stora pojkar!

Gratulera lillkillen i efterskott från oss. :)



Kramar

2011-10-26 @ 21:17:05
URL: http://www.pyttianna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback