Lussekatter

2011-10-26 07:28:20 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon :)
Här va det morgon tidigt, vaknade av att William tänt varenda lampa i hela lägenheten vid kvart i 4 . Det va bara att gå o lägga han igen och släcka, somnade om till strax innan 6 då Linus vaknade o satt i sängen och ropa "Pappaaaaaa, Pappa, Paaaaaaaappa" Nu springer han runt här som en tok, fram & tillbaka, runt, runt, runt. Fullt ös med den lilla sparveln :) Det är inte många lugna stunder med honom ^^ . Men precis som det ska vara . =)
Dock vart lite kinkigt de senaste dagarna, men han har en ny tand på G så jag antar att det är det som stör han.

Igår var vi iväg och storhandlade när William var på dagis. Skönt att ha det gjort nu & ha kyl & frys fulla med go mat . Efter dagis åkte vi en sväng till Elina & David för lite kaffe o tjöt. Va jätte längesen nu, och hon hade allt fått en liten kula på magen, så sött! :) Hihi. Jag måste ju erkänna att jag längtar efter en liten till, de går inte att komma förbi. Det är ju så underbart med barn, finns inget bättre!

Fick ett ryck igårkväll efter barnen somnat och ställde mig och bakade lussekatter som jag vart sugen på i flera månader. Så en kopp te, lite Desperate Housewives & lussekatter hemma hos fina Anna ♥ fick avsluta kvällen! :) Idag är det BVC dags. 12 mån kontroll & vaccination. Denna gång ska vi till vårat nya BVC & Sköterska. Hoppas vi ska bli nöjda med henne :) Men allra mest hoppas vi på en bra viktuppgång! :)


Kommentarer
Postat av: carolina

ÅÅh, saffransbullar!



Svar: Jag har kikat in på din blogg förut också, roligt att du skrev!!



Kram!

2011-10-26 @ 20:59:44
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback