My lovely Boys ♥

2011-10-28 23:31:50 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag åkte vi ner till stan hela familjen och Bowlade . Fast det var bara Jörgen & William som bowlade. Jag hade fullt upp med att jaga Linus, som sprang runt, runt, runt :) Sen va det bara att åka hem och sätta igång med maten som fick bli potatisgratäng & fläskfilé istället för kalops. Då Bowlingen drog ut på tiden, och kalops är ju inget som går snabbt direkt, får fixa det imorn tror jag =)

Vi har bara myst hemma hela eftermiddagen. Lekt i pojkarnas rum med leksaker, myst i soffan & kollat på film. När barnen somnat kom Sara upp en sväng på kaffe . Linus vaknade till för en liten stund sen och va så goo o mysig. Ville bara ligga tätt intill, och det tackar jag inte nej till. Gjorde en flaska välling och sen slocknade han i min famn, min underbara älskade ♥

Imorn funderar jag på att ta med mig barnen till Vänersborg & gå på Oktobermarknaden. Men får se lite hur jag känner imorn, William ville iaf åka dit så vi kunde köpa kokostoppar. Vi ska även på Ewelinas dop på eftermiddagen. Hoppas bara Linus hunnit sova innan dess. Men det löser sig nog, ser att klockan börjar ticka iväg så jag borde nog gå och lägga mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback