Skit natt .

2011-10-12 09:47:24 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Linus har inte sovit gott inatt, varannan timma har han vaknat och velat komma till mig. Så de är vad natten har bestått utav :/ Han somnar om ganska fort igen, men de gör inte jag . Tar iaf en 30-40 min för mig att somna igen. Så istället har legat och tänkt, tänkt, tänkt . En del saker som gör mig så jävla arg, skulle kunna bli galen för mindre. Man ska inte kasta sten i glashus . Bättre att sopa rent framför sin egen dörr först innan man hoppar på andra .

Har precis varit och lämnat William på dagis. Va jätte kallt ute idag, våran termometer visade 4+ . Brrrr!! Linus fick ta overallen idag, eftersom han bara sitter still i vagnen. William rör ju på sig eftersom han går, så för honom räckte det med en tjock jacka. Så jobbigt nu när de är så kallt på morgonen, men blir ju varmare under dagen. Så får alltid klä han extra varmt när vi går till dagis och sen ta med tunnare kläder som han kan leka i under dagen. Men snart kommer nog den riktiga kylan och snön =/ ..

Dagen idag består av inga planer ;) Håller på att köra en maskin tvätt just nu. Sen blir de väl myspys med min lilla huligan med brorsan är på dagis, och sen är de dags att hämta han igen & invänta att pappsen kommer hem från jobbet vid 17.30 :) Kanske åker ner och handlar lite om jag orkar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback