Tisdag - 111011

2011-10-11 09:36:35 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon! :)
Jag har precis varit och lämnat William på dagis. Skönt med en frisk morgonpromenad, är ju rätt kyligt nu på morgonen, men luften är så frisk o kall ! :) Älskar sådana här höstdagar när solen skiner och luften är kall . Wonderful . Jag och lillbusen är hemma, Jörgen jobbar dag denna veckan. Och idag har vi inga planer alls . Faktiskt ganska så skönt för igår va det fullt upp hela dagen och jag stupade i säng svintrött .

Först va det me&i party hos Kajsa! Jag visade ju er i föregående inlägg vad jag köpte :) Visade William de igår och han tyckte kläderna va jättesnygga :) Linus har ju inget val, han tar ju på sig de som jag köper . Fördelen med småbarn, William vill ju välja mycket själv vad han ska ha på sig och börjar bli ganska så bestämd när det kommer till kläder .

Fick sen lite kaffe besök av Sara, Emilia & Alvin :) Men inte så långvarigt då jag skulle hämta William kl 14 . Efter dagishämtning kom nästa besök - Lina & Melanie! :) Det blev ännu mera kaffe & Bulle :) Plus att jag fick laga middag så barnen fick i sig nån mat . När Jörgen kom hem åkte jag iväg på föräldramöte på dagis. Fick träffa den nya rektorn, och sen pratade dom lite om vad som komma skall nu i höst . =)

Nu ska jag o lillprinsen mysa en stund, innan han ska få lägga sig för en liten lur :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback