Torsdag - 111006

2011-10-06 21:49:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå där ! =)
En riktig mysig dag har vi haft :) Barnen har vart alldeles underbara idag. Knappt ingen trots över huvud taget! :) Sånt gillar vi :) Vi myste hela morgonen i soffan, medans Jörgen var iväg i Uddevalla med sin bror. Sen blev det lite kaffe & bullar här hemma. Sen slog Linus på stort och sov i ca 2 timmar :O Det händer typ aldrig! Haha!! :) Men han måste vart trött ;)

Sen fick vi besök av Erica, Kristian, Ella, Ian & lilla pluttisen Molly :) Vi fixade Tacos & barnen lekte :) Jätte gott vare. Och sen fick det bli lite kaffe och tjöt, Linus röjjde på som bara den. Min lilla fis ♥ När dom åkte hem var det läggdags för mina prinsar. Linus slog på stort idag och somnade själv i egen säng :) Det har typ aldrig hänt innan. Sen har jag tittat på det nya programmet "Drömmen om ett barn" Och även om inte vi genomgått IVF så känner man sig så väl igen i deras känslor & allt tumult som är runtomkring, man kämpar och man vill så gärna, men så går det bara inte. Och man känner sig som om man är på botten av det allra djupaste som går att nå.

Fick även ett samtal från Linus doktor nu ikväll . Vi pratade lite om allt, och han har gått igenom Linus alla viktkurvor och journaler och han ansåg att vi skulle göra en biopsi på tarmarna för att kolla så det inte finns nån tarmsjukdom, just pga hans knackliga viktuppgång. Men först skulle han prata med dom som sköter biopsierna. Och sen återkomma till mig om ca 2v då han skulle iväg på lite annat kommande vecka. Inte kul att behöva genomgå en tarmbiopsi, har själv gjort en. MEN samtidigt känns det skönt att få det svart på vitt om det skulle vara nåt.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback