Blingo Party

2011-09-17 10:31:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God dagens! Igår hade vi en härlig dag, på förmiddagen åkte vi ut till Sjuntorp för att hälsa på Sofia & barnen. William & Seth lekte jätte bra, tror William saknat honom sen dom flyttade härifrån, innan träffades dom rätt ofta, nu blir det ju mer sällan eftersom vi bor en bit ifrån varann och varken jag eller Sofia har körkort. men men. På vägen hem stannade vi i Vänersborg för att köpa godis till kvällen :) William fick plocka ihop en egen liten påse & jag plockade min såklart :-P Vad är helgen utan godis? ;) Haha!

Efter att jag lagt Linus så gick jag bort till Anna för lite vin & tjöt ! =) Underbart! Det är skönt att få komma hemifrån lite, även om jag älskar mina barn SÅ högt, så är det skönt att bara få vara jag om bara så för en timma eller två. Sen blev de hem för lite mys med min gubbe innan de va dags att sova . Natten har vart piss & pannkaka, Linus tyckte att mellan 2-5 var en bra tid att vara vaken på, kände mig inte alltför pigg imorse när kl va 6 och barnen tyckte att vi skulle gå upp, då var mami trött, så jag tvingade upp Jörgen så jag fick sova till 9. Inte för att det blev så mkt sömn, men jag fick vila iaf. Så nu ska jag väl orka med dagen, han ska ju ändå sova sen eftersom han ska jobba inatt.

Vid 14-tiden ska jag iväg på klädparty hos Anna ♥ En tjej kommer och visar kläder från märket Blingo! Får väl se om jag köper nåt, risken finns väl :-P Haha! Men vi får se sen helt enkelt . Beror ju på om det finns nåt jag fastnar för ^^ . Nepp, nu ska jag väl kanske ta en dusch eller nåt .

 

Gott vin & trevligt sällskap ♥

 

 

 

 

♥ ♥ ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback