Grejjat & Donat

2011-09-07 23:09:53 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Min lilla köksrenovering fortsätter :) Idag har jag och min älskade varit produktiva, vi har borrat och fått upp gardinfästena, satte även upp ett par gardiner, borrade och fick upp den nya lampan också :) Så en bit på vägen har vi kommit. I helgen är tanken att jag ska måla bordet och stolarna vita, och så småning om sätta upp en vit tavellist som jag tänkte sätta lite foton i :) Tror de kommer bli bra :) Imorn ska jag byta gardiner och lite sånt :) Har kommit en bit på vägen iaf :-)

Annars har vi inte gjort så jätte mkt . Var nere i stan och hämtade ut fotona som vi framkallade igår. William fick inramat ett litet kort som han har på sitt rum och jag ramade in samma bild fast i ett format större som nu pryder en av våra hyllor i vardagsrummet. Köpte mig även ett litet fotoalbum, där jag har klistrat in lite foton på Rocky. Ska väl framkalla lite fler bilder så småningom som jag kan sätta in där i vårat lilla minnesalbum.

På eftermiddagen tog vi oss ut i regnet för en promenad med Anna & Kajsa :) William cyklade och alla andra småttingar satt i sina vagnar, Linus skrek mest hela promenaden och var inte nöjd för fem öre, men tror han va väldans trött, för han somnade med en gång när vi kom hem. Och nu ska vi strax gå och lägga oss, imorn är de inget dagis för William, Jörgen ska köra natten så jag tror vi åker hem till Elina en sväng på dan, så barnen får leka lite :)

 

Köket just nu .

 


Kommentarer
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus ♥

Jo de är lite påfrestande, ska på utredning med Josefin också nu i oktober, hon går inte heller upp ordentligt :/ 3 år och väger 11 kg

2011-09-08 @ 09:51:53
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Therese - mamma till 2 underbara huliganer

Visst är det : )

Älskar dessa underbara kommentarer som bara bubblar ur dem : )



Tror att köket kommer bli sketa snyggt när du fått färdigt det :D Måste vara så gott att få tankarna på annat. Kan inte ens försöka sätta mig in i vad ni går igenom...

Kram

2011-09-08 @ 11:53:13
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Linda!

En sån lampa har vi oxå :) fast vi har satt den i vardagsrummet nu ist för köket :)

2011-09-08 @ 14:23:30
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback