Mamma & Bebisfika

2011-09-14 22:23:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag stog det mamma & bebisfika på schemat :) Jätte kul va det, och vi blev ganska många. Anna hade bakat jätte go fika, jag bara älskar hennes vaniljbullar. Mmmmm säger jag bara ;) HIhi! Efter fikan blev det en promenad med Lina, Amelie & Jenny :) Barnen passade på att sova så sött i sina vagnar & vi andra kunde gå och tjöta =) Klockan tickade på, så då vaknade Linus och va hungrig, så det var bara att gå hem och ge han lite mat i form av gröt, även Melanie var hungrig så dom följde med oss upp.

Sen va klockan dags att hämta William på dagis :) Sista dagen den här veckan, så nu är han ledig! Efter dagis tog vi bussen hem till Elina ♥ Lite bus & fika stog på schemat . Är mäkta stolt över Linus som åt en hel burk med mat där + efterätt :) Mammas duktiga kille! När vi kom hem var det läggdags för skruttisarna. Och sen dess har jag bosatt röven i soffan, men blev rastlös efter ett tag så jag ställde mig och lagade mat som barnen kan äta till lunch imorn ;) Slipper jag det då =P Haha!

Imorn funderar jag på att gå till ÖF en stund på förmiddagen med skruttisarna, William kan behöva springa av sig, sen blir det dejt med Elina & barnen . Men snart är det läggdags här hemma, så jag orkar gå upp imorn ;)

 

Linus påväg hem till Anna imorse =)

 

 

Bebisfika !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback