Sysselsatt?

2011-09-07 10:14:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Jag försöker hålla mig sysselsatt hela tiden . Hela tiden ha folk runtomkring mig, just för att slippa tänka för mycket på saknaden efter Rocky. Han finns ändå alltid i mina tankar och i min handling, men tänker jag för mycket så kommer det äta upp mig inifrån. Så igår var vi nere på Överby en sväng när William var på dagis, framkallade lite bilder på Rocky som jag ska sätta i ett fotoalbum, vi gjorde även en mindre förstoring på ett foto på William & Rocky, som William väldigt gärna ville ha, självklart ska han få det ♥

Så igår när Jörgen åkte till jobbet kom Lina & Melanie ♥ Med sig hade dom fika från Ritz. Skönt att bara få "vara" tillsammans med nån annan och släppa tankarna från det som gör ont för en stund, sen kom även Sara upp och stannade hos mig tills Jörgen kom hem. Vi drack kaffe & kollade på Idol . Säger bara den där Alexander Bard asså.. Vilken gubbe!

Så idag ska jag försöka göra mycket med . Ska få Jörgen att hjälpa mig och borra upp gardinfästena, och den nya lampan . Vi ska även åka ner till Expert för att hämta ut fotona. Sen har jag stora funderingar på att flytta tillbaka Linus till vårat sovrum nu, för de funkar inte såhär. William kommer in till oss VARJE natt och ska sova i våran säng. Det går inte ta dusten med han att gå tillbaka för då börjar han gapa och skrika och då vaknar ju Linus såklart som sover i samma rum som William. Så jag funderar allvarligt på att flytta in Linus till oss för då kan jag ta den dusten med William och gå tillbaka till hans rum. Det funkar inte att han kommer in till oss varje natt, för ingen av oss får sova . Hur hade ni gjort? Tips mottages!

 

Föralltid bästa vänner ♥

 

 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback