Torsdag - 110929

2011-09-29 08:50:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon! Idag vill vi gratulera Linus kompis Wilma på 1-årsdagen! Grattis Stumpilumpan! :) Igår var jag & Linus på Överby och letade skor. Utan större lycka får jag väl lov att säga, för just Linus storlek var ju såklart slut. Han behöver ju en rejäl sko till vintern eftersom han garanterat går då. Och det måste vara nåt som kan stödja foten bra. Hittade ett par på Skopunkten men dom hade bara från strl 20 kvar, tack o lov fanns strl 19 på nätet. Den kan nog vara lite stor också, men med en raggsocka i ska det nog gå. Så jag fick beställa därifrån då. Får hoppas dom passar lillherren bra, beställde även ett par till William så han kan ha en varm socka i sina skor. Nu drar han strl 29! OMG! Han är snart ikapp mig. :)

Sen va det dags att hämta William på dagis, sista dagen för denna veckan. Så nu är det ledigt ett par dagar för hans del, skönt på ett sätt att man behöver inte stressa till dagis, även om William gärna är där och leker en stund. Och nu har han börjat ifrågasätta varför han bara får gå på dagis mån-ons? Han vill gå dom andra dagarna också. Men i Januari förhoppningsvis får vi öka upp från 15h. Tror jag ska ringa kommunen idag för att kolla hur Linus ligger till i dagiskön.

Bakade lite muffins igår som blev äckliga.. Jag hade inte tillräckligt med socker hemma så dom smakade sådär asså =/ Nu tittar barnen på Lejonkungen ja, Linus tittar väl kanske inte så mycket. Han leker lite för sig själv & ibland får han sällskap av brorsan :) Trist väder ute idag, men vi ska nog ta oss ut en sväng sen =) Orkar inte sitta inne hela dagen. Nej, nu får jag nog roa mina småskruttar lite granna!

Ha en bra dag! =)


Kommentarer
Postat av: Louise -Lokes mamma

Jasså :-)



Ett tips, är de vaniljmuffins? Isf äre faktiskt skitgott med en ostskiva på ^^ allra goast när dem är varma :-D

2011-09-29 @ 09:32:21
URL: http://loojsen.blogg.se/
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

du ska på mamma&barnträffen som är på lördag va? :)

vet du vart de är å är de långt ifrån dig? :P

2011-09-29 @ 19:42:20
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback