Att folk orkar ..

2012-04-27 08:43:07 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «


.. lägga ner så mkt tid på andras ekonomi .
Det jag handlar till våra barn gör JAG för MINA pengar som jag får för att JAG studerar. Jag handlar inte för tusentals kronor, jag handlar det jag anser att vi behöver. Vi behövde en ny vagn, för att en mindre var smidigare än duovagnen, kläder behöver barnen ha, ja och vi vuxna också!! Sen Anna anser inte jag att du har med våran ekonomi att göra, du vet inte hur mycket inkomster och utgifter vi har. Du vet inte vad vi prioriterar eller lägger undan varje månad. Och jag anser inte att jag behöver redogöra det för dig heller.

Sen jobbar inte Jörgen för att han är tvungen till det, han jobbar som ordningsvakt för att han vill det och för att han trivs på sin arbetsplats med sina kollegor. Om du tog reda på lite fakta så hade du vetat vilket gott gäng dom är på Stenungsbaden. Och att han vill jobba där av egen fri vilja, inget jag tvingar honom till.. Så dom där "ryktena" kommer nog enbart från dig isf. Något du skapat alldeles själv.

Jag ska inte behöva sitta och försvara mig på MIN blogg. Passar inte innehållet dig, så sluta läs?! Simple as that..

Kommentarer
Postat av: Linda

Förlåt men kan inte låta bli att skratta! Vad är det med folk och deras nyfikenhet och åsikter?? Vad man väljer att lägga sina pengar på har Ingen med att göra och ännu mindre vems pengar de är man spenderar när man gör de :) de är väl enbart den man delar hushåll och ekonomin med som ska ha åsikter om detta. Jag får också ofta frågor om hur jag kan köpa inredning och barn saker när vi lever på minimum lön. Och mitt svar är alltid: va har du med det att göra?? Jag kan lika gärna säga som de är , att vi är otroligt sparsamma och äter aldrig ute , går inte på bio och använder knappt bilen för att kunna köpa dessa saker då och då för de tycker vi de är värt att snåla för och vi skäms inte över det heller men anser helt enkelt inte att folk har med det att göra :) hihi. Stå på dig Marie!

2012-04-27 @ 09:44:35
URL: http://Http://melly.blogg.se
Postat av: Vera & Marcus!

Hur orkar människor lägga energi på sånt här...

Ren avundsjuka bara ,ta det inte åt dig Marie..

Det är bara en människa som nog har det dåligt ställt själv som vill klanka ner på dig & andra...



Massa Kramar Vera & Marcus...

2012-04-27 @ 09:55:04
Postat av: Tess

Att folk bara orkar hålla på!

Jag vet hur det är. Här är det samma sak, fast det är min mans pappa som håller på. Och han ska inte säga något för han kan inte ta hand om sina egna pengar. Han är snart 59 år och måste sätta in sina pengar till sin son på 26 år, för att han är mer ekonomisk. Gah, jag har inte mycket över för min mans pappa. Och det vet dem båda om. Kan han inte respektera mig, varför ska jag då leka snäll fru och svärdotter för hans skull? (Min mans pappa då)

2012-04-27 @ 10:06:50
URL: http://barbapapafantasten.blogspot.com/
Postat av: Marianne

Oj då här vart det reaktioner.......

2012-04-27 @ 13:48:29
Postat av: felicia - fotokobran

Hoppas du hade en finfin fredag som start på helgen! :D

2012-04-28 @ 22:21:56
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback