Life ain't fair ♥

2012-04-10 10:04:59 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(6) «


Things happen, things go wrong "/
Min mamma har legat på sjukhus ett tag, det har jag vetat om för diverse problem.. Hon har inte mått så bra om man säger så. Men igår fick jag veta av min brors fru, att mamma har haft en hjärtinfarkt . Och ligger på hjärtintensiven i Borås. Hon hade vart och hälsat på henne igår, då va hon blålila om läpparna, hade övervakning av hjärtat, fick blodförtunnande och lugnande, samt nitroglycerin spray vid behov .

Grejjen är att jag blir så himla rädd, skakis, vettskrämd . You name it. Vart i denna sitsen förut, dock med en annan förälder, och han finns inte längre i livet. Även om en hjärtinfarkt inte behöver innebära döden, men den kan lika gärna göra det så är jag livrädd att hon ska lämna mig nu. MEN DET FÅR DU INTE, FATTAR DU DET?! Jag tänker inte vara 24 år utan både mamma och pappa, jag tänker inte det !!

Dom skulle göra scanning av hjärtat idag eller imorgon, för att besluta om en ev ballongsprängning. Det måste gå bra, det måste gå bra, det bara MÅSTE det . Har knappt kunnat sova inatt för detta är allt jag tänkt på, jag har gråtit och haft panik nästan brytit ihop. Och i det stora hela så känner man sig så jävla ensam, ingen kan sätta sig in, ingen förstår, förän man vart med om det själv .

Du måste leva, leva för oss ♥

Kommentarer
Postat av: AlexNordiz

Hejsan !



fin blogg du har kolla gärna min :D

2012-04-10 @ 10:53:18
URL: http://Nattstad.se/AlexNordiz
Postat av: Anonym

Usch va hemskt.. Hoppas hon repar sig fort. Dock kan ni ju inte ha så bra kontakt om du får reda på de av din brors fru?

Och "jag har vetat om" att hon legat inne ett tag. Har du inte hälsat på henne innan eller hört av dig när hon vart sjuk på sjukhus?



Tycker du ska åka o hälsa på henne där nu direkt o sedan så mkt du kan. Så kommer både du o hon må bättre för det går om man VIll :)

Lycka till

2012-04-10 @ 11:33:30
Postat av: Nathalie

Fy, jag beklagar! Hoppas allt löser sig och blir bra med henne igen, inte kul alls med föräldrar som inte mår bra. *Kram på dig! <3*

2012-04-10 @ 11:42:12
URL: http://natchas.blogg.se/
Postat av: E.K - Mamma till Alicia och Simon

Förstår att det är jobbigt, en i familjen har ungefär samma problem, flera undersökningar och olika slags operationer har han gått igenom, han lever men, man oroar sig mkt, förstår din oro.

2012-04-10 @ 12:10:21
URL: http://eekk.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch jag kan inte säga mer än att jag hoppas det går bra för din mamma och att allt löser sig.. Håller verkligen mina tummar å tår för att hon ska klara detta. kram till dig <3<3

2012-04-10 @ 14:28:32
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

åh :( jag hoppas innerligt att hon klarar sig!! Att förlora sin mamma är hemskt :(



Kramar!

2012-04-11 @ 12:26:19
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback