Påskafton .

2012-04-08 00:10:38 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nattsudd vare här .
Men så kan det vara när inte tiden riktigt räcker till alla gånger ;) Men så kan det vara! :-P Idag har vi varit på påskmiddag hemma hos Jörgens föräldrar, Linus var lite reserverad i början, men sen släppte han loss totalt. Sådär lagom tills vi skulle åka igen. William stannade kvar, han ville sova hemma hos sin faster och eftersom hon var ledig så passade ju det bra ;)

För oss andra fick det bli ett besök på Uddevalla Sjukhus . Jörgen åkte på däng på jobbet igår, eller ja.. de låter värre än va det va . Han fick en spark över ögat under ett gripande fattade jag det som, iaf så fick han ganska ont i ögat och såg suddigt, så vi tyckte väl att det va bäst att han fick kolla upp det plus att det var ju bra att han fick det dokumenterat, men iaf så va det ingen skada på ögat som han kunde se nu. Men skulle det inte bli bättre så får han ju uppsöka läkare igen, men där satt vi iaf i två timmar och skulle roa en trött 1,5 åring. Inte det lättaste alla gånger.

Så nu sitter jag här och nattsuddar, ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova ett par timmar, innan lillplutten vaknar och ska roas ;) Kan ju hoppas han vill ge sin mamma sovmorgon, men man ska inte hoppas på för mycket :P Haha! Nopp.. Jag ger er lite påskbilder ist :)

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback