Svar på fråga .

2012-04-10 16:31:12 Marie svarar
» Kommentarer(1) «


Anonym: Usch va hemskt.. Hoppas hon repar sig fort. Dock kan ni ju inte ha så bra kontakt om du får reda på de av din brors fru?
Och "jag har vetat om" att hon legat inne ett tag. Har du inte hälsat på henne innan eller hört av dig när hon vart sjuk på sjukhus?

Tycker du ska åka o hälsa på henne där nu direkt o sedan så mkt du kan. Så kommer både du o hon må bättre för det går om man VIll :)
Lycka till

Svar: Bra kontakt tycker jag att vi har, men då jag bor 10 mil bort är jag väl kanske inte den första hon ringer, utan istället ringer min svägerska som ändå bor i Borås. Mina andra bröder visste heller ingenting om det. Dessutom tror jag inte hon vill "lasta" mig med sitt mående. Hon vill nog gärna inte att vi ska må dåligt heller. Jag pratade med henne i telefon för ett par dagar sen och då sa hon ingenting om det, utan skulle höra av sig om det va "nåt" liksom.

Givetvis ska jag hälsa på henne om HON vill att jag kommer .

Kommentarer
Postat av: ♥Love mamma till Oliwer och gravid med tvillingar♥

SV; Hej och välkommen till min blogg och tack så mycket, det är så spännande men det blir nog en omställning ifrån ett barn till tre barn haha :)

Ska bli spännande och kul om allt går bra

Kram

2012-04-11 @ 12:08:01
URL: http://treblirfem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback