Fredag - 120810

2012-08-10 12:23:52 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Svar till "M" : Min tandläkare heter Erik och jobbar på Maria Alberts folktandvård.
Igår var jag och Anna ute hos hennes moster och tog oss en tur i skogen och plockade kantareller, hittade väl inga mängder direkt men lite granna fick vi med oss hem :) Så de rensades och stektes när jag kom hem sen kom Sara förbi och åt upp dom med mig :) Gud va gott är med smörsteka kantareller :) *nom nom*
 
Under tiden jag var borta så var Jörgens föräldrar på besök :) Och nu är William hos kusinen och leker, och sen verkar det som om han ska sova över inatt. Tråkigt för min del och Linus går runt och frågar efter sin storebror. Tänk vilket fint band dom har till varandra. Mina fina killar ♥ Det trodde jag verkligen inte att dom skulle få när vi fick Linus eftersom William var väldigt anti mot honom där ett tag. Slog han och sparkade honom och tyckte inte alls om honom. Men nu, nu vill han ägna allt åt sin lillebror och vill inte vara utan honom. En sådan underbar kärlek har vuxit fram där! :)
 
Vi har även köpt oss en ny bil :-) En Volvo V70 -00. Mörkgrön sådan! :) Jörgen ska hämta den idag! Ska bli spännande. Men de är lite småfix på den så han har nåt att pilla med :) Men Känns gott att få en ny bil. Nåt för mig att övningsköra i hehe ;) För nu ska jag bannemig ta tag i de där körkortet. Ska boka riskettan och sen försöka köra så mycket privat som möjligt. Så jag får de där kortet. Hihi!
 
 
{ William har fått en ny hylla i sitt rum }
 
 
{ G U L D }
 
 
{ en sådan bil // fast inte denna som är på bilden }

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback