Sista terminen..

2012-08-20 11:05:01 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. nu köööör vi! Taggad som bara den, sitter med det första arbetet i Special Pedagogik :) Ganska så intressant faktiskt, något jag inte trodde om terminens kurser. Jag är ju lite mer för att fördjupa mig i ämnen som jag brinner för bla barnsjukvård och psykiatri. Specialpedagogik är ju inte min starkaste sida, men detta ska nog gå bra :) Känns så iaf när man tittar på den första uppgiften, har dock inte gått igenom dom andra än men det ger sig :)
 
Gick väl sådär att lämna barnen imorse. Linus blev väldigt ledsen, William gick det desto bättre för, han knallade in och sa hejdå till mig och sen kunde jag gå hem igen. Så nu sitter jag här med skolarbetet framför mig, börjar dock bli liiite hungrig, men vet inte vad man ska käka faktiskt. En lunch nån stans vore inte fel, men vi får se .. först ska jag plugga lite till  så jag kommer in i det igen efter att ha gått hemma i 6v.
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Skönt att du bara har en termin kvar, som det ser ut är det det för mig också! Och du.. rätt inställning!

Jag vet inte i vilken utsträckning du kommer läsa specialpedagogik, men kan säga att det är bra att ha med sig i bagaget! jag har läst två kurser på Hv, jätte bra!

Lycka till!! :)

2012-08-20 @ 13:11:18
URL: http://maravilhosas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback