Torsdag - 120802

2012-08-02 10:08:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon allesammans :-) Inatt fick vi iaf inget besök av lilla bustrollet :) Skönt! Han kom inknallandes vid 06 istället. Dock orkade inte jag inte gå upp, så Jörgen gick upp och kom sen dom upp och väckte  mig lite senare även om de även då var väldigt segt att gå upp. Men nu är jag uppe iaf :) Och William ska gå ut och leka med en kompis :) Får väl se vad jag och lillskrutt ska göra då.. Jörgen ska klippa gräset.
 
Igår var vi nere i stan hela familjen :) Vi tog en fika på Slusscafet, kollade in slussarna. Tanken var att vi skulle kika på fallpåsläppet, men då hade dom inget igår :/ För dom hade dykare i kanalen . Så vi får kika på det imorgon med barnen istället. Vi passade på att stanna i stan när det var månadsmarknad och kika lite. Barnen köpte sig lite godis och sen åkte vi hem med en väldigt arg Linus för att laga lite mat.
 
Humöret förbättrades en aning. Men så går de när man bestämt sig för att sluta sova middag. Ja, han tog väl en nap på 10 minuter igår på hela dagen. Men han vill inte sova längre, och att lägga honom på dagen är ett helvete. Så jag orkar inte bråka med honom om de, då får han väl vara vaken istället om det funkar bättre för honom. Ska bli spännande hur det ska bli på förskolan sen om dom kommer lyckas där. Men där är det visserligen ett annat tempo än va de är här hemma.. Jaja, time will tell.
 
Dags att byta om från pyajams på det lilla trollet ♥
 
 
{ mammas älsklings pojkar ♥ }

Kommentarer
Postat av: Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Känner igen det där. Dock var Pontus tvungen att sluta sova middag då han aldrig somnade på kvällarna annars. Efter 2 års ålder fick han bara sova 30 minuter på förskolan och då somnade han vid 20 här hemma. När han gick över till syskonavdelningen 2 år och 3 månader slutade han helt och de funkade kanon. Somnade vid 19 och vaknade vid 7, kanon för oss alla : )

2012-08-02 @ 10:27:58
URL: http://nuppi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback