Äkta vänskap

2012-02-21 09:51:27 Mina tankar och funderingar
» Kommentarer(5) «


Något man finner väldigt sällan . Jag har funnit den, en solig dag i juli 2009 fann jag en underbar vän, som jag aldrig kommer släppa. Jag är en person som har väldigt svårt att lita på människor, jag öppnar mig inte och släpper inte in någon i mitt liv förän jag "vet" att det är rätt, att det är en människa jag kan lita på. Så min tillit är inget som bara kommer, den måste man förtjäna. Jag har väldigt många ytliga vänner/bekanta. Men väldigt få känner mig. Dom kanske tror att dom gör de, men det skulle jag säga att det gör dom inte, vet inte ens en bråkdel om mig.

Varför har jag såna anknytningsproblem då? Jag kommer ju inte gå in på detaljer, men jag har blivit sviken hela mitt liv, speciellt som barn.. Det sätter sina spår, därför lovar jag aldrig mina barn något jag inte kan hålla, inte heller dom som är mig nära i mitt liv. Löften är heliga för mig. Blivit utsatt för traumatiska upplevelser i min barndom, som jag inte ens önskar min värsta fiende. En sak kan jag konstatera iaf, det finns riktigt sjuka människor i denna värld .

Jag är även en person som har svårt att förlåta, när det kommer till vänskap är jag riktigt långsynt . Svik mig en gång, men du gör de aldrig igen. Jag tillåter det inte, för jag släpper aldrig in dig i mitt liv igen. Då är det liksom över för gott.

Hur resonerar ni kring detta?

 

Min underbara Sara ♥


Kommentarer
Postat av: Tess

Jag resonerar precis som du.

Jag har också många ytliga/bekanta vänner, men bara få som känner mig innan och utantill.

Jag har även som du, blivit sviken i mitt liv, speciellt som barn, men även i tonåren. Och i mitt vuxna liv.

Jag tycker du resonerar helt riktigt i denna fråga.

Och sen en annan sak! Du är en riktigt fin tjej, och förtjänar det bästa i livet! <3

2012-02-21 @ 10:40:53
URL: http://barbapapafantasten.blogspot.com/
Postat av: Melissas Prinsar

jag är som dej har du bränt din chans en gång så är den bränd för gott men då ska de ha hänt något me å inte bara en liten sak då såklart :)

jag säger som grynet eller va hon nu hette "ta ingen skit"

Kram <3

2012-02-21 @ 11:35:55
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: ENDENISE

sv: ja det är han verkligen :D

2012-02-21 @ 11:41:50
URL: http://endenise.se
Postat av: Alexandra - Mamma till Ängla & Kelian & trean BF 5/4

Jag är precis som du faktiskt , jag är väldigt bränd i kanterna efter vad livet bjudit på & svek från många under min uppväxt så jag är svår att nå & svårt att släppa folk in på & jag ger inte många fler än en chans faktiskt sen kan det ju vara något jobbigt ibland också men det är ett sätt att skydda sig själv ju .

2012-02-21 @ 12:37:33
URL: http://onttonen.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja du, bäst att man väljer noga.



Jag kan oxå vara öppen, MEN håller med dig, bränn mig och jag kan göra ett helvete...om jag vill..fast då får det dock vara värt det. Och sådana s.k vänner är inte värt det!

2012-02-21 @ 15:57:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback