Nytt år, nya möjligheter

2012-01-02 09:43:17 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Ja så va det 2012 !
Det nya året firades med goa vänner! Finns massa bilder på min kamera, men jag har inte orkar föra över dom än, kanske hinner det ikväll när barnen har lagt sig. Fast får nog gå igenom bilderna först iaf, haha! :P Ja, nyårsafton firades hemma hos Sara & Toni. Bjöds på potatissallad, rostbiff, honungsmelon, Physalis, Ananas, vindruvor osv :) Jätte musmigt. Sen lite go dryck på det + att vi vrålade till Lips! :) En riktigt lyckad nyår, blev utgång till Lipz där dansade järnet och sen traskade vi till Backstage där dom andras gubbar var! :P

Nyårsdagen då? Bakis? Näää inte direkt. Jag blir inte direkt bakis dagen efter, utan mer hungrig och sugen på massa fet mat ;) Så på gårdagens meny stog de först pizza & sen potatisgratäng & fläskfilé. =) Mums för magen!! :) Efter att barnen somnat så låg jag i soffan hela kvällen, orkade inte inte så värst mycket :P Men nu är vi tillbaka i vardagen igen.

Idag startade vi veckan med att städa bort julen, det är bara julgranen kvar nu som ska bort, men den får vi ta ikväll när Jörgen kommer hem, jag orkar inte springa upp på vinden med två ungar :) Borde kanske köra en maskin tvätt idag med, men får se om jag orkar :P Haha. Har iaf pratat med barnens dagis idag om Linus inskolning, och vi har flyttat den en vecka, så Linus börjar redan nästa vecka! :O Hur ska detta gå då ? Kommer kännas jätte konstigt att lämna båda barnen på dagis och sitta hemma själv! Ja, fast jag ska ju inte riktigt sitta hemma, utan jag ska ju faktiskt plugga även om det är hemma.

Nej fortsätta städa kanske ;)
Bjuder på lite bilder ikväll! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback