Nytt, nytt, nytt!

2012-01-06 20:54:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag har vi vart på lite äventyr. :)
Lämnade av barnen i förmiddags hos Jörgens syster, och åkte mot Göteborg . Hade planerat att åka dit och titta på en soffa, vi spanat in på nätet och dom hade en butik i Göteborg så man fick provsitta den. Och jag föll som en fura för den, egentligen så ville jag inte ha en U-soffa, jag tycker dom är så stora och tar så mkt plats, men den här den va helt perfekt! ♥ Så, det fick bli den! Vi la handpenning på den idag, så åker vi och hämtar den i slutet på månaden.

Och iom U-soffa fick vi ju ha ett nytt soffbord, nu har vi lack bordet från Ikea, och det är alldeles för stort. Så jag hittade ett mindre, jätte fint! :) Så förhoppningsvis kan man plocka upp båda möblerna samtidigt :) Så ja, nu längtar jag!! Vill ha massa mer nytt, men jag får nog hejda mig lite annars har jag nån här hemma som blir väldigt suris! :P Men nästa grej är en ny tvbänk och denna gång INTE en från Lackserien, får bli nåt lite mer exklusivt! :) Mitt hem börjar utformas precis som jag vill ha det!

Nu försöker Jörgen få Linus i säng, han är over the top just nu!
Sen blir de lite mys i soffan tillsammans ♥ William sover hos Carina så vi har bara en huligan hemma!

 

Soffan! :)

 

 

Soffbordet


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var är den soffan köpt?

2012-01-06 @ 21:39:14
Postat av: Anonym

Har ni pengar nu? Tänkte mest på att ni för ett tag sen inte hade pengar till att rädda hunden utan istället avlivade honom!?

2012-01-06 @ 21:58:31
Postat av: Åsa mamma tillThea och Melwin

Så himmla snygg vi köpte ju den fast spegelvänd :) Så snygg och så billig. Vi kollade även på den som är något större men varför köpa så himmla stort man vill ju kunna mysa lite med familjen också. Den kommer nu i veckan. Hoppas den är lätt att montera bara :D

2012-01-06 @ 22:38:56
URL: http://mammtilltvaburar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback