Onsdag - 120104

2012-01-04 22:42:20 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Lite glesa uppdateringar va det här ja..
Men barnen är högt och lågt och överallt. Igår var vi hos Sara halva dagen, för det va hennes födelsedag. Hon bjöd på kaffe & tårta och barnen lekte :) Dom har lekt idag med, och BRÅKAT och lyssnat 0,00% Underbart eller hur? Eller inte. Trotsen är ett helvete nu, och jag bara längtar tills på måndag när dagis börjar igen, kanske låter hemskt att säga så.. Men just nu är jag så trött, psykiskt trött, typ nära på att gå in i väggen trött.. Jag känner mig helt slutkörd i kropp och själ, det är så jävla mycket just nu och jag vet inte hur jag ska orka riktigt.

Hursomhelst, våran eftermiddag slutade halvt panikartat, Linus kom springande ur William rum, snubblade på nåt, och for rakt in i bordet med näsan, det blev ett jack och blodet sprutade! Hela ungen var täckt i blod, jag fixade ett litet förband för att stoppa blödningen, ringde till Sara i ren panik och skrek nog bara LINUS!!! BLLOOOOOOOD ÖVERALLT!!! Sen kom hon rusande hit och vi åkte till akuten för att kolla upp de, tack o lov va det inte så djupt utan de räckte med att tejpa det.

Mitt mammahjärta slog väldigt hårt då . Ensam hemma med barnen, så ja panik är nog det rätta ordet. Tacka fan för att jag har dig Sara ♥ Utan dig så skulle jag gå under! Min klippa genom allt. Nu ligger mina prinsar och sover och jag ska strax göra detsamma och lämna denna dagen bakom mig, och hoppas vi vaknar upp till en bättre dag imorgon!


Kommentarer
Postat av: Johanna S

Lilla gubben ♥

Oftast ser det ju värre ut än vad det är, tur det var så i det här fallet.

Kram

2012-01-05 @ 19:38:36
URL: http://jojossmultronstalle.blogspot.com/
Postat av: helena

åh vad fin din blogg är

2012-01-06 @ 12:49:48
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback