Onsdag - 120118

2012-01-18 11:36:34 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hallå!
Igår spenderade vi dagen på Uddevalla Sjukhus. När vi kom dit tog dom en vikt på Linus (8,2 kg) Så det går ju uppåt sakta men säkert. Sen skulle de sättas kanyl i armen, och han sa inte ett ljud om det. Sen fick vi åka till dagkirurgen där alla sköterskor svärmades över Linus :) Alla ville prata med han och gulligulla ! :) Narkosen gick jätte fort, efter att hon sprutat i lite narkosmedel så stendäckade han! Dom lyfte över han till britsen, satte en svalgtub, Pox, & ekg elektroder och sen fick jag gå ut .

Efter 20 min kom kirurgen ut och berättade att allt hade gått jätte bra, han hade inte sett några avikelser av vad han kunde se med blotta ögat, han tyckte att det såg väldigt fint ut i magsäcken, tolvfingertarmen och slemhinnorna var fina. =) Men han hade tagit lite prover iaf, så nu får vi bara avvakta tills dom är klara, kunde ta upp mot 2v innan vi vet. Men de kändes skönt att det gick bra! =) Sen fick vi gå till våran lilla kille på uppvaket, där låg han och va sockersöt som vanligt, med pox mätare, svalgtub & syrgasmask.

Efter en stund hostade han till för att få ut svalgtuben och putta bort syrgasmasken, sen somnade han om igen. Vaknade till igen efter ca 30 min och då vart det highlife. Han trodde att han skulle få hoppa ner på golvet och leka, men insåg inte hur groggy han va ^^ Sötnos ♥ Stog nog 5-6 sköterskor inne på uppvaket och bara tittade på våran lilla kille, dom kunde inte släppa han med blicken, för han va så söt. Och det är MIN BEBIS!! =) Hihi. Sen fick vi gå tillbaka till dagbarnvården för att få i lille mannen lite ätbart, han fick en isglass som han slukade. Och lite saft, men bäst av allt va nog flaskan med välling! Åh va gott han tyckte det va, sen kom dom för att ta bort kanylen och sen fick vi åka hem för att hämta storebrorsan på dagis! :) William hade ju vart där sen tidigt, tidigt.

Åkte ner till maxi för att köpa ingridienser till tårta eftersom det va Jörgens födelsedag igår! :) Sen fick vi lite besök på eftermiddagen. Vi har det satans kallt också, värmepumpen i huset har gått sönder. Så jag går med dubbla byxor & 3 tröjor på mig inne för att inte frysa. Hoppas dom kan åtgärda det snart. Skönt att barnen får vara på dagis i värmen iaf. Nej nu ska jag fortsätta plugga.. Har en hel trave med böcker framför mig.

 

på uppvaket

 

 

pusslar med pappa på dagbarnvården

 

 


Kommentarer
Postat av: Maria Bredin

gud vad söt han ser ut på sista bilden

2012-01-18 @ 12:32:34
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: Sofia

vad duktig lilla pojken är! o söta bilder på han:)

2012-01-18 @ 20:08:07
URL: http://sofialkarlsson.blogg.se/
Postat av: Melissas Prinsar

så söt i sjukhus kläderna =)

dom är alltid så sjukt förstora såna kläder

2012-01-20 @ 20:41:01
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: JannicelindEll

Stackars liten som ej tål gluten. Äter man mediciner för sånt el?Annars bra med er?

2012-01-21 @ 21:57:29
URL: http://Jannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback