Tisdag - 120131

2012-01-31 09:47:49 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon .
Igår när jag gick o la mig låg det en liten vaken kille i sin säng och babblade, bajsat hade han gjort också. Magen är ras på han igen, jag fattar inte va de beror på. Kanske fler tänder som kommer? Anw, så fick jag bytt på han och myst med han en stund, han va så himla kramig och gå och låg o höll om mig en bra stund innan jag flyttade honom till sin säng, där han somnade om. ♥ Vid 6 kom William innan och väckte oss och tyckte att vi skulle gå upp.. Ja, det va ju bara att kliva upp liksom?

Nu är William på dagis och Linus är hemma från dagis idag, kändes bäst så. Ringde även och pratade med deras fröken imorse, och hon tyckte vi gjorde bra i det beslutet, men hon tyckte inte William skulle behöva vara hemma bara för att Linus va det. Och förhoppningsvis kan Linus gå imorgon igen . Så idag  får jag passa på att riktigt rå om min lille kille ♥

Men även hinna med att plugga, han roar sig själv ganska så bra, som nu sitter han i rummet och leker med bilar och jag sitter här i soffan. Men sätter nog igång när han sover middag sen ;) Nu ska jag bara pussa lite mer på han ♥ Snuttegubben!!

 

No one will ever love you like I do ♥




Kommentarer
Postat av: Melissas Prinsar

de låter jätte trevligt =)

jobbar jörgen eller är han ledig i helgen?

Kram

2012-01-31 @ 22:01:18
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback