Måndag - 120730

2012-07-30 22:39:32 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hej Hopp :) Idag har det vart fullt upp.. Inte en lugn stund känns det som. Igår kväll började jag och Jörgen rensa bland alla barnkläder. Det finns en hel del. Vi har bestämt oss för att sälja av en del för det kommer inte användas igen ändå. Jag har sparat lite grann, allt kan jag ju inte göra mig av med. Men jag stog där igår med tårar i ögonen och drog i dom stackars plaggen! Hursom, så har jag fått sorterat allt efter storlek idag, samt fotat det och lagt ut på Facebook för försäljning. En del har jag redan i skrivande stund blivit av med men det finns mycket kvar.
 
Nu kanske ni tror att vi inte ska ha fler barn? Men där tror ni fel! Vi vill ha ett till barn om det vill sig. Ja, ganska snart faktiskt :) Ja, kan ju faktiskt bli när de vill för här kör vi inte med skydd, så vill det sig så vill det sig och då blir vi bara glada :) Men vi får väl se när kroppen tycker att det är dags för en graviditet till :) Vi är jätte sugna båda två även om de går i vågar för min del, men så är de väl alltid. Men tre barn vill vi iaf ha :) Sen är de nog för mig, Jörgen kan säkert tänka sig flera.. =) Haha!
 
Har vart med barnen hemma hos Sara en sväng =) Sen har det vart fullt ös här hemma. Linus somnade för typ 10 min sen. Va inte alls pigg på att sova idag. Men nu sover båda barnen och jag ska strax gå upp och lägga mig jag med ! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter skoj med syskon! Antar att du är sugen på en liten tjej denna gången... ;) Använder du någon medicin eller annat för att lättare bli gravid?

Svar: Spelar ingen roll va de blir om de blir :) Ett friskt barn hade vart de bästa :) Nej, just nu använder jag ingenting.
Marie

2012-07-30 @ 23:26:18
Postat av: Linda!

Mysigt om de blir mera bebis :-) här går de i vågor med barn oxå. Vill ha mer(inte än dock) men ibland så känner jag att de räcker som vi har de..
men känns som Jonas ändrat sig med att inte ha mer.. Han pratar barn mer än jag gör ;-)

Svar: Ja, så underbart med barn (förutom trotset) haha! Jaså ni vill ha fler? Är ni rädda att det ska bli tvillingar igen?
Marie

2012-07-31 @ 09:59:49
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: Belinda

Ville du inte jobba lite först??

2012-07-31 @ 16:45:28
Postat av: Belinda

Ville du inte jobba lite??

Svar: Visst vill jag det. Men jag har 6 månaders studier kvar och innan jag kan få ett jobb så måste Jörgen börja jobba dagtid, för med hans schema nu så passar inte de ihop med ett jobb inom vården :/
Marie

2012-07-31 @ 16:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback