Söndag - 120701

2012-07-01 23:28:20 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Tänka sig.. Idag är det 7 år sen jag tog mitt pick och pack och flyttade från Borås till Trollhättan. Jag och Jörgen flyttade ihop i våran första lägenhet som låg i utkanten av Trollhättan, dock bodde vi inte där särskilt länge eftersom bussförbindelserna va dökassa och jag hade då som nu inget körkort. Men hursomhelst har vi bott tillsammans i 7 år nu. Tiden, ja vart tar den vägen?
 
Idag passade vi på att sova ut eftersom barnen sov hos Jörgens syster. Jag klev inte upp förrän klockan var närmare 14, det va gott! Hehe. Händer väldigt sällan. Men man får passa på när man kan, imorn är det andra puckar då är det upp vid 06 som gäller och sen ska man roa dom där små barnen hela dagen eftersom dom nu är lediga och Jörgen jobbar. Men det får väl gå, får la rasta dom i trädgården eller gå till lekplatsen, verkar som att det ska vara uppehåll från regnet iaf, man kan ju hoppas =) hehe.
 
Är precis hemkommen från Sara, har vart där och tagit en kopp kaffe och tjatat lite. Men nu kallar snart sängen på mig, ska väl inte säga att jag är sådär jätte trött, men annars lär jag väl vara det imorn bitti . :)
 
 
 
Varför blir man alltid som en uppblåst ballong vid mens, är det nån som kan förklara det för mig ? :/
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback