Torsdag - 120726

2012-07-26 07:56:45 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så va det strax helg igen..
Och snart känns det som att barnens sommarlov är slut =/ Är faktiskt bara 2v kvar innan dom börjar dagis igen. Och jag börjar skolan. Sen är det allvar på saker och ting igen. Tycker det är tråkigt att sommaren ska gå så fort och all ledighet bara försvinner. Nu har vi ändå var hemma i 4v men de känns verkligen inte så. För nu är det snart över och man ska ikapp verkligheten och komma in i distanspluggandet igen.
 
Igår var William och klippte sig :) Och han blev superduper snygg. Kort på sidorna och lite längre högst upp på huvudet, en riktig pudding. Och det tyckte han själv med för han sa att nu ville alla tjejer ha honom ;) Goding! Sen åkte vi och storhandlade med barnen, Linus va supduper grinig och inte alls på humör. Typ ungefär som vanligt med andra ord ^^ Han hatar verkligen att handla.
 
När vi kom hem fyllde Jörgen upp poolen =) Så idag kanske man kan ta sig ett dopp med barnen ;) Haha, får väl se om jag vågar pallra mig ner efter att solen värmt de ett par timmar. Vi är även hundvakt åt Chicco idag då deras familj ska till Skara Sommarland :) Passar ju oss då vi ändå ska vara hemma och Linus älskar Chicco :) Best friends där liksom! ♥
 
Nej, nu ska jag börja göra mig iordning, ska åka ner till stan och fika med Elinis om en stund ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback