Tisdag - 120605

2012-06-05 13:04:37 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Känns inte som tisdag idag.. Känns som måndag eftersom dagis va stängt igår och barnen var hemma . Men nu är dom på dagis iaf och roar sig. Jag försöker få nåt i magen för att komma vidare med mitt skolarbete. Nu står det arbetsmiljö & säkerhet på schemat :) Något jag dock inte är lika intresserad av om man jämför med dom andra kurserna, men de får gå de med :)

Jag har iaf fått beviljat CSN lån för nästa termin. Ska bli så skönt att vara klar sen att slippa pressen på att jag måste plugga, för sen har jag en utbildning och en grund att stå på, då är det bara att ge sig in i arbetslivet :) I helgen hade vi iaf besök av Elina, David, Iszabella och lilla Denice ♥ Åh, så söt hon var. Lilla dockan ♥ Riktigt gosig! Ja, henne har vi längtat efter :) Och idag fick min kära vän Lina sin efterlängtade lilla son! Grattis gumman ♥

Bebisarna ploppar ut på löpande band ;) Men de är mysigt med små småttingar! Tur man har vänner som får så man kan få den där lilla bebisdosen också. Annars flyter det på här hemma. Vi grejjar och donar så mkt vi kan. Det börjar formas till ett hem. Lite småfix här och där. Men nu vill jag gärna ha lite sommarvärme också. Hade ju vart gott =)

 

 

 

D e n i c e ♥


Kommentarer
Postat av: angelica

fin hon är :)

2012-06-05 @ 14:09:11
URL: http://thisisgelii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback