Onsdag - 120307

2012-03-07 13:36:34 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Tjabba Tjena Hallå :)
Vilken katastrofal natt vi (läs jag) har haft. 3 timmar har jag väl fått sova max, och inte är de den lilla killen som ska krångla utan den stora! Kl 3 inatt började han och inte ville sova, vid 4 gick han och kissade och sen skulle inte han gå och lägga sig igen, för han skulle LEKA!! Inte okej! Försökte få han i säng igen, men de va hopplöst, så jag gav upp! Så trött idag? Det är bara förnamnet.. Hällt i mig 3 koppar kaffe redan, och mer lär de väl bli innan den här dagen är slut.

Men fick iaf ungarna till dagis, dom ska ha maskerad idag och William klädde ut sig till Blixten McQueen, till Linus hade jag inget men han kunde låna nåt på dagis. Inget plugg har jag fått gjort heller, då internet legat nere. Men nu funkar de igen, så jag får sätta mig nu innan jag ska hämta dom igen på dagis så lite blir gjort iaf :) Snart klar med uppgiften iaf, så jag kan få in den innan helgen. Hade ju vart skönt..

Nej, nu kallar Neonatologin på mig ;)

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna S

Puh! Dom nätterna är inte roliga :/

Vad varmt ni verkar ha det hos er nu, här var det nästan -10 på morgonen för någon dag sedan. Ser så härligt vårigt ut med grabbarna i vår kläder :)

2012-03-08 @ 09:54:01
URL: http://jojossmultronstalle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback