Pricktest

2012-03-23 21:33:43 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag var vi på barnmottagningen . Linus hade tid för pricktest, dom testade han för mjölk, ägg, havre, vete, korb & råg. Men som vi trodde så visade det ingenting. Så det fick bli patch test med. Då klistrar man födoämnen på ryggen som ska sitta i 2 dygn. Så vi ska tillbaka på måndag så ska dom läsa av det då. Men jag tror ju inte att det ska visa nåt heller. Det trodde väl inte läkaren heller, men vi får se.

Sen hade jag tid hos frisören, så underbart skönt att få klippa bort det slitna, ni anar inte! =) Håret känns så himla luftigt och gott. Tunnade även ut de en massa, jag har så fruktansvärt tjockt hår, de är nästan lite jobbigt. Svårt att få rent hårbotten, men fick lite tips som jag ska testa nu . =) Sen stog de storhandling på schemat, med 2 griniga barn, ingen bra kombo, för jag glömde nog hälften av allt jag skulle ha. :/ Får åka ner imorn ändå. William ska på kalas imorn, och vi hann ju inte med att köpa present.

Så jag hoppas vi hinner de på dagen, för 13.30 börjar jag "jobba".. Måste dock försöka lösa barnvakt först eftersom Jörgen ska jobba också, annars får jag väl prata med dom. men jag vill ju inte vara borta heller. Ja, vi får se. Just nu sitter jag och filar på mitt psykiatri arbete, så jag kan få in det i veckan.

 

Såg en massa Tussilago på vägen hem från NÄL.

 

 

Några centimeter försvann från mitt svall ;)


Kommentarer
Postat av: Nate

Håret blev jättefint! :)

2012-03-23 @ 23:22:58
URL: http://mygiftandmycurse.blogg.se/
Postat av: Emma Lannebrink - Adhd och depression, samt hobby fotograf

Lust att följa varandra via bloglovin? :)

2012-03-24 @ 17:14:38
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback